Sabotaia - Leibold, Jay; Reese, R.; Mendiguren, Iñaki (Donostia : Elkar, 2009)
Nazien artean infiltratu behar duen agente sekretua zara. 1942. urtea da. Frantses Erresistentziako talde baten buru zara. Hona hemen zure eginkizuna: Alpeen erdi-erdian kokaturiko gaztelu batean nazien preso dauzkaten bi lagun askatzea. Gaztelu inguruko mendietara jausgailuz salto egitea erabakitzen duzu. Lurreratzeaz bat, tiro-hotsak entzuten dituzu. Nazien Alpencorpsekoak atzetik dituzu jarraika gogor eta zorrotz!
12 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura