Felix, urakana - Masannek, Joachim; Birck, Jan; Sebrango Elordi, Nuria (Bilbao : Gero, 2008)
Ikaskide berri bat iritsi da Felixen gelara. Rocce da, Municheko Bayernen jolasten duen Brasilgo futbolari baten semea. Beso zabalik hartu dute denek. Denek Felix izan ezik, harroputz hutsa dela pentsatzen baitu. Baina Roccek edonor konbentzitzen du futbolean aritzen denean eta Futbolari Basatiekin jolastu nahi du, kosta ahala kosta. Hala ere, bat-batean ez da gehiago entrenamendura joaten, aitak debekatu egin baitio etorkizunik ez duen talde bateko kide izatea. Bere seme Roccek Bayernen jolastu behar du! Basatiak haserretu egiten dira eta gogoz ekiten diote lanari: klubeko estatutuak eta elastikoak egiten dituzte. Gainera, gogor entrenatzen dute Bayerni erronka luzatzeko!
8 urtetik aurrera (gorria)
Felilx der Wirbelwind
Keywords: Futbola; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak