Goizeko zazpiak / Nora Arbelbide Lete - Arbelbide Lete, Nora (Gazteluma (Elkar), 2006)
Lineria izena duen herri batean Super Zazpiak! Musika taldea bahitu dutela eta, bi kazetari gaztek inkesta eramatea erabakitzen dute. Baina Argitxu eta Iñakiren lana ez da erraza izanen. Kilika ostatuko lurrinen arteketatik, Marixanen sukaldeko murru loredunetara, Bettiren titi freskoen gogoetetan edota Gaurko izerdiak, biharko izarrak***** enpresako esperientzietan, bahituak non diren, ibiliko dira...