Puf! Hau nazka! - Casalderrey, Fina; López Domínguez, Xan; Ormazabal, Joxantonio (1948-2010) (Donostia : Elkarlanean, 2001)
Oso polita da oraindik ibiltzen ez dakien arreba txiki bat zaintzea. Baina batzuetan honelako gauzak esanarazten dizkizute: "Puf! Hau nazka!"
6 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Puag, qué noxo!
Keywords: Hezkidetza; Senideak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak