Puf! Hau nazka! / testua, Fina Casalderrey ; marrazkiak, Xan López Domínguez ; [itzupena sic , J. Ormazabal] - Casalderrey, Fina (Zazpi (Elkar), 2001)
Oso polita da oraindik ibiltzen ez dakien arreba txiki bat zaintzea. Baina batzuetan honelako gauzak esanarazten dizkizute: "Puf! Hau nazka!"