Jauzilarik galtzerdiak galdu ditu - Roca, Empar; Bellver, Lourdes; Ormazabal, Joxantonio (1948-2010) (Donostia : Elkar, 1997)
Non ote daude Jauzilari erraldoiaren galtzerdiak?
6 urtetik aurrera (urdina)
Botapins ha perdut els calcetins
Keywords: Bide-hezkuntza; Erraldoiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak