Zer duzu, Nuria? - Llobet, Gloria; Bengoetxea, Ales (Donostia : Elkar, 2006)
Gurasoen dibortzioa ez da horrenbesterako. Hori da gutxienekoa. Benetako arazoa gero hasiko da, Nuriaren ama gizon alargundu batekin ibiltzen hasi eta elkarrekin bizitzea erabakitzen dutenean. Nuriak eta bere bi neba-arrebek etxe berria eta beste familia bat topatuko dute, eta beste horrenbeste gertatuko zaio Davidi, Nuriaren anaiorde berriari. Aldaketa hauek ez dira errazak izaten, ez behintzat hamalau urte dituzunean, eta are gutxiago Nuriarenak bezalako kasketekin...
13 urtetik aurrera (horia)
Què t'angoixa, Núria?
Keywords: Nerabeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Guraso eta seme-alaben arteko harremana; Dibortzioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak