Mutil arteko neska - Lyons, Pam; Mendiguren, Iñaki (Donostia : Elkarlanean, 2007)
Gerryk hamasei urte ditu, eta neskei ez omen dagozkien zaletasunak izan ditu orain arte: auto eta motore zaharrak, bere neba mekanikoek bezala. Orain berriz, mutil bat sartu da bere bihotzean; baina arazoa, bere adiskiderik onenaren senargaia dela...
Jat. izenb.: One of the boys
Keywords: Hezkidetza; Nerabeen maitasuna; Nerabeak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak