Nikolas txikiren komeriak - Goscinny (1926-1977); Sempé; Urbistondo, David (Donostia ; Baiona : Elkar, 2004)
Nikolas eta bere lagunak dira liburu honetako protagonistak. Etxean, eskolan eta kalean gertatutako istiluak, eztabaidak eta bihurrikeriak ageri zaizkigu bertan. Ironia eta umorea darie pasarte guztiei. Arrisku bat besterik ez du liburu honek: irakurlea barrez lehertzekoa. Haurrentzat bezain egokia da hain haurrak ez direnentzat ere.
12 urtetik aurrera (berdea)
Jatorrizko izenburua: Joachim a des ennuis
Keywords: Adiskidetasuna; Eskola -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura