Hitzak jostailu - Ormazabal, Joxantonio (1948-2010); Zabala, Karlos (Donostia : Elkarlanean, 2007)
Jostailuak egurrezkoak, metalezkoak eta plastikozkoak izan daitezke; badaude kartoizkoak eta oihalezkoak ere. Eta hitzezkoak? Horixe baietz! Hitzez ere egin daitezke jostailuak. Liburu honetan aurkituko dituzu batzuk. Proba egizu gustatzen zaizkizun ala ez. Eta hizkuntzarekin jolas egiten ikasten baduzu, umoretsuago biziko zara.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Atsotitzak eta esaera zaharrak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Poesia; Haur eta Gazteentzako Literatura