Pikoak - Igerabide, Juan Kruz; Zabaleta, Jon (Donostia : Elkar, 1995)
Gure gasolindegira gizon kankailu sudurluze bat etortzen zen askotan kamioi txiki batekin. Patxadan hitz egiten zuen. Kontalari trebea zen huraxe. Berak kontatu zizkigun pasadizoen artean politena, niretzat behintzat, liburu honetan ageri dena da. Mutiko bat pikoak jatera joan zen eta sorgin batekin topo egin zuen. Txokolatea hartzera gonbidatu zuen bere etxera eta...
8 urtetik aurrera (gorria)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
Keywords: Sorginak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak