Historia orokorra : Greziatik Lehen Mundu Gerra arte - Albizu Apaolaza, Xabier; Gonzalez Garai, Iñaki; Iriondo, Ramon (Donostia : Gaiak, 2001)
"Historia orokorra" liburuan, besteak beste, honako zenbait gai aztertzen dira: Mundu greziarra, Erroma eta bere eragina Euskal Herrian, kristautasunaren sorrera eta garapena, Erdi Aroko gizartea, hiribilduak, Orreaga, Antso III. nagusia, bandoen arteko borrokak, Errenazimentua, Monarkia absolutua, Ilustrazioa...
2001/09/12
2001/09/12
Keywords: Historia unibertsala; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak