Historia orokorra : Greziatik Lehen Mundu Gerra arte / [mintegikideak, Xabier Albizu, Iñaki Glez. Garai, Ramon Iriondo] - Albizu Apaolaza, Xabier (Oinarrizko liburutegia (Gaiak), 2001)
"Historia orokorra" liburuan, besteak beste, honako zenbait gai aztertzen dira: Mundu greziarra, Erroma eta bere eragina Euskal Herrian, kristautasunaren sorrera eta garapena, Erdi Aroko gizartea, hiribilduak, Orreaga, Antso III. nagusia, bandoen arteko borrokak, Errenazimentua, Monarkia absolutua, Ilustrazioa...