Emakumeak Euskal Herrian : (erresistentziak eta hausturak) - Valle, Teresa del (1937-2025) (Donostia : Gaiak, 2001)
"Emakumeak Euskal Herrian" liburuan, gure nazioko emakumeek eguneroko ekintzetan lortzen ari diren espazio propioak azertzen dira eta ibilbide horretan haiek finkatutako esparru konkretuak aipatu eta ikertu ere egiten dira: emakumeen asoziazionismoa, mugimendu feminista eta mundu politikoarena, hain zuzen.
2001/08/01
Bibliografia: 138-139. or.
2001/08/01
Keywords: Emakumeak eta generoa; Emakumeak -- Historia -- Euskal Herria; Feminismoa; Euskal Herria; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak