Emakumeak Euskal Herrian : (erresistentziak eta hausturak) / [egilea] Teresa del Valle - Valle, Teresa del (1937-2025) (Oinarrizko liburutegia (Gaiak), 2001)
"Emakumeak Euskal Herrian" liburuan, gure nazioko emakumeek eguneroko ekintzetan lortzen ari diren espazio propioak azertzen dira eta ibilbide horretan haiek finkatutako esparru konkretuak aipatu eta ikertu ere egiten dira: emakumeen asoziazionismoa, mugimendu feminista eta mundu politikoarena, hain zuzen.