Ametsak eta garuna - Gonzalez Garai, Iñaki; Arrayet, Eduardo; Gaztañaga Beloki, Antxon (Donostia : Gaiak, 2001)
"Ametsak eta garuna" liburuan, gure amets-eremuan sortzen diren izakien interpretazioa eta garunak horretan duen garrantzia aztertzen dira. Freud eta Jung psikoanalisten aportazioak eta kulturak unibertso onirikoan duen eragina ere aztergai ditugu. Geure berneko mundua hobeto ezagutzeko oinarrizko liburua, beraz.
2001/05/22
Glosarioa: 157. or.
2001/05/22
Keywords: Psikologia -- -Ametsak; Loa; Burmuina; Zientzia-dibulgazioa; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak