Ametsak eta garuna / [mintegikideak, Iñaki González Garai, Eduardo Arrayet, Antxon Gaztañaga] - Gonzalez Garai, Iñaki (Oinarrizko liburutegia (Gaiak), 2001)
"Ametsak eta garuna" liburuan, gure amets-eremuan sortzen diren izakien interpretazioa eta garunak horretan duen garrantzia aztertzen dira. Freud eta Jung psikoanalisten aportazioak eta kulturak unibertso onirikoan duen eragina ere aztergai ditugu. Geure berneko mundua hobeto ezagutzeko oinarrizko liburua, beraz.