Idazlea zeu zara, irakurtzen duzulako - Sarrionandia, Joseba; Altube, Lierni (Donostia : Xangorin, 2010)
Itsusiak eta ederrak, irekiak eta Burugogorrak, alferrak eta Kementsuak, zuzenak eta Bihurriak, gupidagabeak eta Onberak, argiak eta mozoloak, Egoistak eta emankorrak, Egiazaleak eta gezurtiak, Maitagarriak eta higuingarriak izan gara luzaroan. Orain, aldatzen ari gara.
12 urtetik aurrera (horia)
2010/06/02
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; EIMAk onetsitako materialak