Ernesto irriz blai - Campanari, Jose; Carvalho, Joao Vaz de (Tafalla (Nafarroa) : Txalaparta ; [Pontevedra] : OQO, 2010)
Ernesto Enriketa andregaiaren etxera gonbidatu dute askaltzera,eta seietan da hitzordua, ez minutu bat lehenago ez minutu bat geroago. Baina ekaitz beldurgarriak ez dio maitearen etxera garaiz heltzen uzten eta Enriketa kezkatzen hasi da. Hala ere, irribarre ezin zabalagoarekin, aitonak gehien maite duen esaldiaz oroitzen da Ernesto:NEKEETAN, IRRIA EZPAINETAN!
5 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: Ernesto Buenos días
Keywords: Zoriontasuna; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak