Piztia arraro bat - Daporta, Mon; Villán, Oscar; López Gaseni, Manu (Iruñea : Pamiela ; Pontevedra : Faktoria K de Libros, 2010)
“Amaierarik gabeko ipuinen” formularen bidetik datorkigun formatu txikiko liburua. Kontatzeko ipuin honetan funtsezkoak dira errima eta erritmoa, kontakizun osoan zehar errepikatzen diren egitura erritmikoetan oinarrituta. Alderdi literario zein artistikotik darion xalotasunarekin batera, liburu honek irakurle txikiekin ematen duen “jokoa” ere azpimarratu behar da, irakurtzearen funtzio ludikoa ezin hobeto erakusten baitu. Izan ere, orrialdeetan aurrera amaierara iritsita, liburuari buelta eman eta…
3 urtetik aurrera (urdina)
Un becho estraño
Letra larria
Keywords: Saguak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak