Ispiluen etxea / [testua, Pierdomenico Baccalario ; azala eta marrazkiak, Iacopo Bruno ; itzulpena, Aitor Arana] - Baccalario, Pierdomenico (Ulysses Moore (Mezulari), 2010)
Hiru neska-mutiko, Jason, Julia eta Rick, Peter Dedalusen etxe handian. Jason, Julia eta Rick arrasto bila dabiltza Denboraren Ate misteriotsua nork egin ote duen jakiteko. Baina han, ispilu arraroek inguratuta, laster jakingo dute ezer ez dela dirudiena...