Medusaren burua - Aleixandre, Marilar; Jaka, Aiora (Donostia : Elkar, 2010)
Mozorro festa baten ondoren, sofia eta Lupe autoz bide bazter urrun batera eraman, eta bortxatu egingo dituzte. Hori ez da izango beren zoritxarren hasiera baizik. Jendearen begiradek ihes egiten dietela ohartuko dira, haiek balira bezala lotsatu behar dutenak. Minigonaz joan izana aurpegiratuko ote diete? Salaketa bertan behera uzteko eskatu?
12 urtetik aurrera (horia)
A cabeza de medusa
Keywords: Haurrak -- Sexu-abusuak; Haur eta Gazteentzako Literatura