Beste gu - Mendoza, Asier; Mata, Iván (Donostia : Elkar, 2010)
Kristianek banpiroen ezaugarriak ditu: ez du bere aurpegia ispiluan ikusten,usaimena zorroztu zaio, odolak erakartzen du... Aldi berean pareko etxean bizi diren Morgandarrek ere badute beren istorioa.
12 urtetik aurrera (Berdea)
I. Mikel Zarate Haur Literaturako Saria
Keywords: Banpiroak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura