Beste gu / Asier Mendoza ; marrazkiak, Ivan Mata - Mendoza, Asier (Xaguxar (Elkar), 2010)
Kristianek banpiroen ezaugarriak ditu: ez du bere aurpegia ispiluan ikusten,usaimena zorroztu zaio, odolak erakartzen du... Aldi berean pareko etxean bizi diren Morgandarrek ere badute beren istorioa.