Industrializazioa Euskal Herrian - Murgil Taldea; Gonzalez Garai, Iñaki; Korta, Mertxe; Mtz. Lizarduikoa, Alfontso; Barcenilla, Miguel Ángel (Donostia : Gaiak, 2002)
"Industrializazioa Euskal Herrian" liburuan dugu gure herrian bai ohituretan, bai eredu sozioekonomikoan, bai eremu politikoan ere, urtetan zehar, eragin izugarria izan duen gure historiaren zatiaren azterketa sakona.
2002/06/28
Bibliografia: 289-295. or.
2002/06/28
Keywords: Industrializazioa -- Euskal Herria; Euskal Herria -- Historia -- XIX-XX. m; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak