Bide Heziketa . Herrian (Vitoria-Gasteiz : I.E. Ekoizleak, 1995)
Bide publikoa denon ondarea da eta denok dugu eskubidea behar dugunean erabiltzeko. Hori bai, ezinbestekoa da denon artean ados jartzea, batzuen eta besteen eskubideak errespeta daitezen.Bideoan, behin baino gehiagotan, gehienetan ohartzeke, gizarteko ororen eremua diren bide publikoetan izan ohi ditugun poertaera oker zenbait, antzezpen bidez, isladatzen saiatu gara.
EIMA 1994
DBH, 1-4.mailak
Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Sailaren laguntzaz egina
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak