Bide Heziketa (Bide Heziketa, 1995)
Bide publikoa denon ondarea da eta denok dugu eskubidea behar dugunean erabiltzeko. Hori bai, ezinbestekoa da denon artean ados jartzea, batzuen eta besteen eskubideak errespeta daitezen.Bideoan, behin baino gehiagotan, gehienetan ohartzeke, gizarteko ororen eremua diren bide publikoetan izan ohi ditugun poertaera oker zenbait, antzezpen bidez, isladatzen saiatu gara.