Zientzia, teknologia eta gizartea : Historia aurreko paleolitoa - Etxarri, Mª. Pilar; Peñalba, Gurutze; Berasategi, Juanba (1951-2017); Elosegi, Eduardo; Lotura Films ([Donostia] : Lotura Films, 1997)
Bideo seriearen helburu nagusia, menderik mende, gizon-emakumeek osatutako historia erakustea da. Hitz baten esanda gure iragan historikoa. Horrela bada, hamabi kapitulutan, gizakia sortu zenetik Bigarren Industri Iraultza bitarteanm, gizartearen garapena kontatzen da.
DBH, 3. eta 4. mailak
EIMA Programa, 1995
U-matic formatuan ale bat dago.
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak