Lur sakratua : antropologia kulturaleko saioa - Basandere Taldea; Albizu Apaolaza, Xabier; Gonzalez Garai, Iñaki; Iriondo, Ramon (Donostia : Gaiak, 2002)
"Lur sakratua: antropologia kulturaleko saioa" liburuak Gizarteriak gure planetako ingurumen naturalarekin izan duen harremana eta sortu dituen unibertso sinbolikoei hurbiltzea du helburu.
2002/05/06
EIMA Katalogoa
Keywords: Antropologia; Unibertsoa; Antzinako historia; Lurra (Planeta); EIMAk onetsitako materialak; Monografiak