Lur sakratua : antropologia kulturaleko saioa / Basandere Taldea ; [mintegikideak, Xabier Albizu, Iñaki Glez. Garai, Ramon Iriondo] - Albizu Apaolaza, Xabier; Gonzalez Garai, Iñaki; Iriondo, Ramon (Historia eta Gizartea (Gaiak), 2002)
"Lur sakratua: antropologia kulturaleko saioa" liburuak Gizarteriak gure planetako ingurumen naturalarekin izan duen harremana eta sortu dituen unibertso sinbolikoei hurbiltzea du helburu.