Natura aztertzen : Kantabria - Castresana, Alfredo; Urteaga, Fran (Vitoria-Gasteiz : Ikusmen, 1996)
"Natura aztertzen" bideo bildumak Euskal Autonomia Erkidegoko hamabi eremu natural bisitatzen ditu eta, paisaia ederrez gozatzen dugun bitartean, Natur Zientziak arloko hainbat kontzeptu lantzen saiatuko gara. Bideoa hiru atal nagusitan sailkatu da: "Kokapenak" eremu naturalaren kokagunea eta bertan diren mendi eta ubideen berri ematen digu; "Geologiak" eremu naturalaren azaleran aurki ditzakegun materialak deskribatu eta bere historia geologikoa azaltzen du; eta "Landarediak" eremu naturalean diren ekosistema ezberdinen berri ematen digu.
EIMA 1995
DBH, 1., 2., 3. eta 4. mailak
Super VHS (XP pro) formatuan ere badaukagu ale bat.
Keywords: Kantabria (Mendilerroa); EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak