Gabon denoi = Goodnight everyone / testua, Lone Morton ; marrazkiak, Jakki Wood ; batueraz, Eukene Herrera - Morton, Lone (Ingelesez irakurtzen dut (Ibaizabal), 1995)
Oheratzeko ordua da, baina Anek lehenengo gabon esaten die bere pelutxeei: pinguinoari, tximinoari, sagutxoari... Denak ohean daude... Geldituko zaio lekurik Aneri? Irudiz hornitutako istorio dibertigarriak, atseginak eta irakurterrazak ingelesez eta euskaraz idatziak.. Gainera, liburu bakoitzak hauxe dakar: guraso eta irakasleentzako oharrak; irudiz hornitutako hitz garrantzitsuenen hiztegia eta istorioa ingelesez ahoskatzeko gida.