Gabon danoi = Goodnight everyone - Morton, Lone; Wood, Jakki; Herrera Jauregi, Eukene (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 1995)
Oheratzeko ordua da, baina Anek lehenengo gabon esaten die bere pelutxeei: pinguinoari, tximinoari, sagutxoari... Denak ohean daude... Geldituko zaio lekurik Aneri? Irudiz hornitutako istorio dibertigarriak, atseginak eta irakurterrazak ingelesez eta euskaraz idatziak.. Gainera, liburu bakoitzak hauxe dakar: guraso eta irakasleentzako oharrak; irudiz hornitutako hitz garrantzitsuenen hiztegia eta istorioa ingelesez ahoskatzeko gida.
1995.05.16
5-7 urte (urdina)
Testua bizkaieraz eta ingelesez
Keywords: Ingelesa; Euskara; Loa; EIMAk onetsitako materialak; Erreferentzia-materialak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak; Ikasmaterial osagarriak