Ni handiegia naiz = I'm too big / testua, Lone Morton ; marrazkiak, Steve Weatherill ; batueraz, Eukene Herrera - Morton, Lone (Ingelesez irakurtzen dut (Ibaizabal), 1995)
Elefantea eta jirafa ez daude konforme duten itxurarekin: elefanteari altuagoa izatea eta belarri laburragoak edukitzea gustatuko litzaioke. Jirafak ostera, txikiagoa izatea eta belarri handiagoak edukitzea nahiko luke. Baina azkenean, bakoitza den bezalakoa izanda hobeto daudela konturatzen dira. Irudiz hornitutako istorio dibertigarriak, atseginak eta irakurterrazak, ingelesez eta euskaraz idatziak. Gainera, liburu bakoitzak hauxe dakar: guraso eta irakasleentzako oharrak; irudiz hornitutako hitz garrantzitsuenen hiztegia eta istorioa ingelesez ahoskatzeko gida.