Otsoak - Ottenheimer, Laurence; Charles, Banoît; Sarasola, Jose Antonio ([Donostia] : Elkar, 2002)
Nola bizi diren otso-taldeak lurralde zabal-zabaletan. Nola jolasten duten otso-zuloko aterpearen goxoan. Nola errespetatzen dituzten otso zaharrak. Nola harrapatzen dituzten erbia eta oreina. Nola egiten duten gauean ulu, zerura begira...
2002.02.25
Keywords: Otsoak; EIMAk onetsitako materialak; Erreferentzia-materialak