Otsoak / testua, Laurence Ottenheimer ; irudiak, Banoît Charles ; [itzulpena, Joxe Antonio Sarasola] - Ottenheimer, Laurence (Historia harrigarriak (Elkar), 2002)
Nola bizi diren otso-taldeak lurralde zabal-zabaletan. Nola jolasten duten otso-zuloko aterpearen goxoan. Nola errespetatzen dituzten otso zaharrak. Nola harrapatzen dituzten erbia eta oreina. Nola egiten duten gauean ulu, zerura begira...