Erromatarrak - Baussier, Sylvie; Candé, Philippe; Sarasola, Jose Antonio ([Donostia] : : Elkar, 2002)
Nola iristen ziren Erromako foroa ezagutzera. Nola ikasten zuten latina eta grekoa. Nola bizi ziren legionarioak. Nola bidaiatzen zuten Inperioko galtzadetan barrena. Nola borrokatzen ziren gladiadoreak. Ikasi eta liluratu historia harrigarriokin.
2002/02/25
Keywords: Erroma -- -Historia; EIMAk onetsitako materialak; Erreferentzia-materialak