Bainatzera - Slegers, Liesbet; Ezkiaga, Patxi (1943-2018) ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2010)
Bainu bat hartzen ari naiz. Eskuzorroaz garbitzen naiz eta amak ilea garbitzen dit. Gero, nire txaluparekin jolasten naiz pixka batean. Garbi nago berriz ere! Hamabi hilabeteko haurrek bainu bat nola hartzen duten adierazten dituzten marrazkiz osatutako liburua.
0-4 urte (urdina)
Wassen
Letra larria
Keywords: Higienea; Ingurunearen ezagutza; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak