Lurzoruari buruzko legea = Ley de suelo / Carmen Agoués Mendizábal ... [et al.] - Agoués Mendizábal, Carmen (Legeak (EHU), 2009)
Legegilearen esanetan, esku artean dugun testu bategina ezda hirigintzari buruzko lege bat. Honela dio legeak: "Hau ez da hirigintza-lege bat, baizik eta lurzoruaren araubideari eta lurzoruari loturiko konstituzio-eskubideak -Konstituzioak beren kudeaketa Estatuari esleitzen dion interesei dagokienez- berdintasunez baliatzeari buruzko lege bat". Ez al da harrigarria Legeak,lehendabizi, zer gai arautzen duen esan beharrean, legea zer ezden adieraztea?