Zer du aitonak? - Mugertza Unanue, Juan Luis; Belasko, Txema ([Amorebieta] : Ibaizabal, 2010)
Luisen ustez, ospitaleetako logelen ateak hotzak dira. Gehienetan, itxita egoten dira eta zenbaki bat -210, 212, 214...- baino ez dute barrukoa nor den jakiteko. Luisek nahiago du gaixoaren argazkia eta izena atean ipini beraien egoitzan bezala: "Eta ahal dela argazkia gazte denborakoa". Baina ospitaleetan ezin daiteke horrelakorik egin.
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Gaixotasunak; Aitona-amonak eta bilobak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak