Zer du aitonak? / egilea, Juan Luis Mugertza ; marrazkilaria, Txema Belasko - Mugertza Unanue, Juan Luis (Gaztetxo! (Ibaizabal), 2010)
Luisen ustez, ospitaleetako logelen ateak hotzak dira. Gehienetan, itxita egoten dira eta zenbaki bat -210, 212, 214...- baino ez dute barrukoa nor den jakiteko. Luisek nahiago du gaixoaren argazkia eta izena atean ipini beraien egoitzan bezala: "Eta ahal dela argazkia gazte denborakoa". Baina ospitaleetan ezin daiteke horrelakorik egin.