Jolasen laborategia - Etxeandia, Ziortza; Aseginolaza, Oroitz; Macho, Alex; Bizkaiko Urtxintxa Aisialdiko Eskola; Emaisia Elkartea ([Bilbao] : Urtxintxa Eskola - Bizkaia : Emaisia Elkartea, 2008)
6-12 urte bitarteko haurrekin lan egiten duten hezitzaileei zuzendutako argitalpena. Jolasak, jendartean parekidetasuna eta bizikidetza sustatzeko oinarrizko tresnak dira. Hau dela eta, liburu honen bitartez, jarrera sexistak ekiditeko gomendio sortak eskaintzen dira; jolasek ezkutuan duten balore karga azaltzen da.
6-12 urteko haurrentzat
Keywords: Bizikidetza; Jolas ez sexistak; Monografiak