Jolasen laborategia / [koordinatzailea. Ziortza Etxeandia; testuak, Oroitz Aseginolaza...(et al.) ; ilustrazioak, Alex Macho] ; Urtxintxa Eskola - Bizkaia - Etxeandia, Ziortza; Aseginolaza, Oroitz; Macho, Alex ((Bizikidetzarako jolasak), 2008)
6-12 urte bitarteko haurrekin lan egiten duten hezitzaileei zuzendutako argitalpena. Jolasak, jendartean parekidetasuna eta bizikidetza sustatzeko oinarrizko tresnak dira. Hau dela eta, liburu honen bitartez, jarrera sexistak ekiditeko gomendio sortak eskaintzen dira; jolasek ezkutuan duten balore karga azaltzen da.