Patzikuren problemak - Agirre, Katixa; Mattin (Donostia : Elkar, 2010)
Pozik eta alai bizi zen Patziku aitarekin eta amarekin, Adela txikia jaio den arte: izan ere, beti negarrez, edo korroskadaka, edo titia xurgatuz ari den "gauza horrek" hankaz gora jarri du Patzikuren bizitza. Baina neska bat ote da Adele? Patzikuk dinosauro itxura susmagarria hartzen baitio...
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Anai-arreba baten jaiotza; Senideak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak