Haragizko amoreak / Omar Nabarro - Nabarro, Omar (Poesia (Susa), 2010)
Izenburuak gaztigatzen digun bezala, amodiozko poemak dakartza Omar Nabarroren Haragizko amoreak liburuak. Erotismorako jaidura du etengabe, eta bildumaren amaieran senideenganako maitasun eztia. Bere lehenbiziko poema liburua plazaratu eta 25 urtera, Edorta Jimenezek indartsu segitzen du hitzaren bitartezko mundua eraiki eta deseraikitzen, batetik bestera ibiltzen. Gorputzak hartzen duen mundua, oraingo honetan.