Aurpegiko ubeldurak - Kazabon, Antton (Donostia : Elkar, 2010)
Erietxean dago Matilde, senarrak emandako azken jipoiak utzitako arrastoak sendatzeko asmoz; bere burua defendatzeko, baina, erabaki gogorrena hartu behar izan zuen, eta orain luze eta zabal hitz egingo dute gertaera hartaz, haren zergatiez eta ondorioez, bere alaba Enarak, honen mutil-lagun Aingeruk, seme Lukaxek...
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Etxe barruko indarkeria -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako lilburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura