Zaintxo - Añorga, Pello; Mitxelena, Jokin (Donostia : Erein, 2009)
Belaunaldiz belaunaldi (birramonarengadik amonarengana eta harengandik guregana) datorren arbasoen espiritu moduko bat da Zaintxo. Eta mutikoak ezagutu nahi du zer den Zaintxo hori, eta marrazki baten bidez, bera barren-barrenetik aterako du haren irudikapen bat.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Heriotza; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak