Zaintxo / Pello Añorga ; [irudiak] Jokin Mitxelena - Añorga, Pello (Mandolina (Erein), 2009)
Belaunaldiz belaunaldi (birramonarengadik amonarengana eta harengandik guregana) datorren arbasoen espiritu moduko bat da Zaintxo. Eta mutikoak ezagutu nahi du zer den Zaintxo hori, eta marrazki baten bidez, bera barren-barrenetik aterako du haren irudikapen bat.