Unibertsoa - Kolaczek, Marie; Latyk, Olivier; Mignon, Philippe; Erro, Anjel (Bilbao : Ikasmina, 2009)
Espazioan zer pisu duzun kalkulatu nahi duzu? Badakizu zertarako balio duen teleskopio batek? Ba al da bizirik izarretan? Eta beste planetetan? Ezagutu zure mundua, liburu interaktibo dibertigarri hauekin! Gurpilak biratu, leihoak ireki eta azal-hegalak zabaldu, Unibertsoari buruzko gauza asko jakiteko.
6 urtetik aurrera (Urdina)
L'espace
Azal hegalak ditu
Keywords: Unibertsoa -- Haur eta gazteentzako liburuak; Planetak; Espazioa; Eguzki-sistema; Erreferentzia-materialak