Unibertsoa / Marie Kolaczek-ek egina ; Olivier Latyk-ek eta Philippe Mignon-ek irudiztatua ; [euskarazko itzulpena, Angel Erro] - Kolaczek, Marie (Nire mundua (Ikasmina), 2009)
Espazioan zer pisu duzun kalkulatu nahi duzu? Badakizu zertarako balio duen teleskopio batek? Ba al da bizirik izarretan? Eta beste planetetan? Ezagutu zure mundua, liburu interaktibo dibertigarri hauekin! Gurpilak biratu, leihoak ireki eta azal-hegalak zabaldu, Unibertsoari buruzko gauza asko jakiteko.